Kinderwenscoaching

Overzicht 1-op-1 kinderwenscoaching

  • Eenmalig, 1,5 uur met intakegesprek vooraf, vragenlijst mail vooraf en gelegenheid tot het stellen van aanvullende vragen via mail tot een week erna. Telefonisch consult over die vragen van 30 minuten.
  • Lekker Bezig – Hetzelfde als hierboven maar dan keer drie. Dus 3 x 1,5 uur in een kwartaal (3 maanden) ook gelegenheid voor tussendoor vragen via mail en beantwoording in een persoonlijke telefoonsessie van 30 minuten. Daarnaast ontvang je maatwerk webinars, werkboek en opdrachten. Speciaal voor jou geselecteerd het beste uit Goed Bezig (zie hieronder).
  • Goed Bezig – 6 x 1,5 uur in een half jaar met 6 webinars, dubbeldik werkboek en toegang tot masterclass

Kinderwenscoaching in masterclasses (intieme groepjes) 

  • 1 daagse masterclass, KinderwensKompas thema dagen ( 4 x per jaar)
  • Kinderwens Crash Course – 9 weken online cursus met intensieve maatwerk begeleiding (in ontwikkeling)

LET OP Een gesprek (KinderwensScan) vooraf is vereist voordat we aan de slag gaan. Je kinderwensvraagstuk is te kostbaar en persoonlijk om iedereen goed van dienst te kunnen zijn. In een telefoongesprek merken we of we elkaar liggen, of het klikt, en ik kan inschatten of ik jou daadwerkelijk kan helpen. Ik ben een allemansvriend maar soms zijn mensen beter af bij een psycholoog of bij een andere kinderwenscoach 😉

Wat zeggen deelnemers over de kinderwenscoaching van Evelien?

Mijn kinderwens was een wazige kluwen van emoties. Jouw zakelijke aanpak is een verademing. Uit het hoofd, in de actie zonder dat ik bang ben voor spijt later.

– Ellen (1-op-1 coaching op 37ste, moeder op 39ste)

Het was een zoektocht en rollercoaster het afgelopen kwartaal. Grote stappen in een korte tijd, daardoor krijg ik er steeds meer zin in. Ook al sta ik nog wankel op m’n benen, ik sta ook verstelt van mijn eigen veerkracht. Je hebt gelijk Eef, door te doen gaat de pijn weg.  De beslissing om voor het c0-ouderschap te gaan, voelt nu heel stevig en goed. En jij hebt me daarin echt geholpen. 🙏🏻

– Suzanne (Lekker Bezig traject in 2018)

Ik wilde duidelijkheid en die heb ik gekregen. Na deze dag twijfel ik niet meer, heb een duidelijke JA gevoeld. En ik heb een concreet actieplan, waar ik mee aan de slag kan. Precies wat ik nodig had. Ook het contact met gelijkgestemden vond ik erg fijn. Het gevoel dat je er niet alleen voor staat in deze situatie.

– Esther (KinderwensKompas herfst 2018)

Kinderwenscoaching tarieven eenmalige sessie (totaal 2 uur)

  • Eenmalig, 1-op-1 coaching, 1,5 uur face to face in Amsterdam. Inclusief intakegesprek vooraf, vragenlijst mail vooraf en half uur telefonische coaching achteraf. Totaal 2 uur coaching, inclusief BTW

INVESTERING €220,- per sessie.

In dit gesprek maken we een stappenplan waaraan je de komende tijd (denk 3 maanden/half jaar) werkt.

In dit coachingsgesprek zijn we superconcreet, we zetten data in je agenda. Zelf-gestelde deadlines met betrekking tot je kinderwens, in de breedste zin van het woord.

Dus ook woning en werk worden besproken als dat voor jouw situatie relevant is. Samen benoemen we concrete acties die variëren van het uitzoeken van informatie, het maken van afspraken met derden, maar ook het lezen van boeken, bekijken van TED talks, maken van schrijfopdrachten of plaatsen van een oproep.

Inclusief bij deze 1-op-1 coaching zit de mogelijkheid om een week na het gesprek een mail te sturen met alle vragen of opmerkingen die er nog bij je zijn opgekomen.

In een telefoongesprek van een half uur bespreek ik die persoonlijk met je.

Kinderwenscoaching tarieven Lekker Bezig kwartaal (totaal 6 uur)

  • Lekker Bezig – 3 x 1,5 uur in een kwartaal (3 maanden) met 3 telefoongesprekken van half uur, 3 webinars, werkboek en opdrachten.

INVESTERING € 600,- per kwartaal inclusief BTW.

Hetzelfde als hierboven maar aangevuld met een maatwerk werkboek. Dat wil zeggen de hoofdstukken uit het half jaar durende Goed Bezig traject die voor jou relevant zijn, bijvoorbeeld over zelfkennis (persoonlijkheidstest), over daten (zonder druk), praktische zaken, besluitvormingsproces (hoe neem je een goed besluit?) of meer over storytelling. Dit maatwerk-werkboek wordt in de week na het eerste gesprek samengesteld op basis van jouw persoonlijke behoeften.

Naast de 3 face to face coachingsgesprekken van anderhalf uur in Amsterdam staat mijn volledige kennisbank tot je beschikking. Tips & Tricks over je hechtingsstijl, lessen uit je liefdesleven (is die ex ook eens ergens goed voor ;-), storytelling voor jezelf en voor impertinente vragen van anderen, wat zijn jouw valkuilen, wat zijn de voor- en nadelen van verschillende opties, wat is de volgorde der dingen in deze complexe materie?

Tot slot kun je maandelijks (3 x) een mail met vragen sturen, zodat je niet tussen twee coachingsgesprekken in vastloopt of van je pad afdwaalt. Naar aanleiding van je vragenmail voeren we drie keer een telefoongesprek waarin we antwoorden formuleren op die vragen en wellicht nog meer vragen stellen die onderzocht kunnen worden of acties die in je agenda kunnen.

Kinderwenscoaching Goed bezig een half jaar intensieve begeleiding om bliksemcarrière  te maken in je privéleven? Lees er hier alles over.

Veelgestelde vragen over kinderwenscoaching door Evelien

Ik twijfel over Lekker Bezig want ik wil wel 3 maanden maar… ik ga ook op vakantie/heb afronding project op werk/ben huis aan het kopen.

Meestal kan het wel, de 3 maanden hoeven niet naadloos op elkaar aan te sluiten, maar het is afhankelijk van wat je verwachtingen en verlangens van jouw Lekker Bezig traject zijn. Laten we mailen om een bel-afspraak maken. Stuur me een mailtje info at wilikeenkind.nl of sms naar nul zes – 52.00.75.82

Geen idee of ik wel een kind wil, wat nou als ik geen kind wil? (waar slaat kinderwenscoaching dan op?)

Geen kind is de minst gekozen optie. Het meest onderbelicht en het meest onbegrepen door de wereld om je heen. Ik ben heel trots op de 7 dames die ik afgelopen 5 jaar begeleidde, die zelf besloten tot een kindvrij bestaan. Bewust geen kinderen is ook een proces dat verschillende stappen kent, verschillende fases en afwegingen. Dus ook als je twijfelt over wel/geen kind dan is het goed om een plan van aanpak te maken waarmee je het nadenken hierover structuur geeft. Structuur die leidt tot het nemen van een besluit. Zodat je weer ruimte hebt om na te denken over andere levenszaken.

Kan ik een betalingsregeling treffen?

Ja afhankelijk van je investering kun je in termijnen betalen, zonder extra kosten.

Mijn vriend wil niet, kan hij meedoen aan de coaching? (of: Kan mijn vriend de coaching krijgen, want hij heeft het nodig.)

Nope. Wel leuk geprobeerd. Maar ik coach alleen mensen die daar zelf om vragen.

Dus als je vriend zelf coaching aanvraagt, dan zeker. Bring it on.
Kinderwenscoaching van wilikeenkind.nl is ook geschikt voor mannen, die daar behoefte aan hebben.

Klink heel zakelijk allemaal, ik ben nogal emotioneel hierover. Werkt dat?

Jep.
Die wazige emotionele kluwen is mijn drijfveer, huilend ben ik dit bedrijf begonnen. Waarmee ik maar wil zeggen dat ik goed tegen tranen kan. Ik laat me er ook niet door in de luren leggen of door afleiden.

Het gaat erom dat jij geholpen wordt met het het zetten van de juiste stappen op de juiste momenten. Als Cultuurwetenschapper en ondernemer heb ik jarenlange ervaring in kennisoverdracht.

Wat werkt, werkt.

Dat is mijn coachingsmotto. Daarvoor gebruik ik methoden uit de zakelijke sector (de empathiekaart is een marketing instrument), de psychologie, sociologie, en natuurlijk zelfhulp, storytelling en gedragswetenschap.

Als coach ben ik empathisch (lach & traan aanpak), motiverend en realistisch.