De KinderwensScan

Een telefonisch gesprek (30 min) met een professionele kinderwenscoach. Gratis*

kinderwensscan, single, zwanger worden,

Goed gesprek – Een helder hoofd in een half uur

Het doel is helderheid krijgen. We onderzoeken wat je kinderwens voor jou inhoudt, op dit moment. Heb je een relatie gehad met iemand die geen kind wil? Of had je die relatie en ben je daarom nu weer alleen? Ben je van plan om stiekem zwanger te worden van een knipperlicht-meneer? Weet je niet meer of je überhaupt wel een kind wil, omdat iedereen om je heen zo aan het pushen is? Wil je serieus gaan daten om je kinderwens te vervullen?
Je gooit alles eruit en samen maken we er een duidelijk plaatje van.

Ja doei, ik ken jou niet eens.

Klopt.

We kennen elkaar niet en dat maakt het spannend. Maar het is ook relaxt, juist omdat we elkaar niet kennen. Ik heb geen enkel belang bij jouw beslissingen, terwijl vriendinnen en familie dat vaak wel hebben. Ik ken jou niet, maar ik vraag door en daarvan worden we beiden wijzer.

We sluiten af met de 2 a 3 vragen waarvan ik denk dat die op dit moment voor jou prioriteit hebben. Dus de vragen waarmee je nu aan de slag kunt, als eerste op je Te Doen lijst.

Referenties – Wat zeggen dames over de KinderwensScan?

‘Eindelijk iemand die het begrijpt. Die doorvraagt en niet van gratuite non-oplossingen naar me toe-slingert.’
‘Je stelde me meerdere goede vragen, inderdaad meer helderheid gekregen.’
‘Mag ik je rekeningnummer? Ik ga geen coaching doen, maar vond het gesprek zo waardevol dat ik iets naar je wil overmaken’
‘Dank het was heel fijn om het er met je over te hebben. Voorwaar, met een lach en een traan. Ik slaap sindsdien beter.’

Zin in die vrijblijvende kennismaking?

Stuur me dan een mailtje info@wilikeenkind.nl met als titel KinderwensScan. Dan mail ik je een link naar mijn agenda.

Maak gebruik van mijn kennis en ervaring en stop met twijfelen,

Tot snel,

Evelien

* Huh?! Hoezo gratis? Omdat ik graag een vinger aan de pols houd bij mijn doelgroep: slimme mensen die een goed privéleven willen. Zeven jaar geleden was ik mijn eigen doelgroep, maar zeven jaar is best lang geleden en ik hou van verhalen delen.

Win – win. Jij krijgt meer helderheid en ik vergaar kennis. De KinderwensScan is kennis delen en kennis maken.

Is het stiekem een verkooppraatje? Als ik denk dat we klikken en als ik denk dat ik je kan helpen, dan zal ik dat zeker vermelden. Immers, I live to serve you. Eerlijk? Leven om te dienen is niet m’n stiel, maar de missie van wilikeenkind.nl is het bevorderen van gezinsgeluk in de 21ste eeuw.

Als ik denk dat ik je niet kan helpen of dat je beter geholpen bent op een andere manier (en dat gebeurt regelmatig), dan hoor je dat ook. Het gesprek is absoluut waardevol en geheel vrijblijvend. No strings attached.