Gratis Intake*

Een telefonisch gesprek (20 min) met een professionele kinderwenscoach.

(waardevol en zonder verplichtingen)

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis Intake*

Een telefonisch gesprek (20 min) met een professionele kinderwenscoach.

 

Krijg de beslishulp die je nodig hebt met coaching van wilikeenkind.nl  

Wil je werk maken van je privéleven? Dus niet langer uitstellen omdat je bang bent dat je later spijt krijgt, maar daadkrachtig stappen zetten in de richting van jouw gezinsgeluk. Daar kan ik je bij helpen.

“Het werkt echt. Vanaf het moment dat ik met Evelien aan de slag ging, was het piekeren verdwenen. De zwaarte is eraf, ik fantaseer geen droomverhalen meer maar ik werk constructief aan realistische scenario’s voor mijn toekomst. Een verademing.”

Wil ik een kind, helpt bij het nemen van de juiste beslissing. Ik weet hoe het is om hierover te piekeren. Ik ben van verward en emotioneel naar daadkrachtig stappen zetten gegaan, met hulp van familie, vriendinnen, een goede psycholoog en de liefde van huisgenoten.

Hoe werk ik?
Wat kun je van me verwachten?

Mijn aanpak is zakelijk, zonder dat het kil wordt. Realistisch, empathisch en motiverend.

Ik werk met verhalen. Verhalen aangevuld met wetenschappelijke inzichten, instrumenten uit de marketing en psychologie. Daarin ben ik pragmatisch.
Werkt schrijven voor jou? Heerlijk, dan krijg je schrijfopdrachten.
Ben jij spiritueel aangelegd? Ook goed, dan heb je baat bij familieopstellingen of intuïtief werk.
In mijn methodes ben ik pragmatisch. Wat werkt, werkt.
Voor de een is het Voice Dialogue, voor de ander stilte.
Voor de een de juiste boeken om te lezen, voor de ander; stoppen met lezen!

Inhoudelijk hanteer ik deze structuur

  1. Zelfkennis – Van ‘Zo ben ik nou eenmaal, naar dit past bij mij’
  2. Omgeving – Van chaos naar grip.
  3. Beslissen – Van denken naar daadkracht

We beginnen altijd met een gratis intake.
In dit telefoongesprek van een half uur stel ik zo veel mogelijk vragen. Na ongeveer 20 minuten kan ik meestal wel zeggen welke vragen er voor jou in deze fase belangrijk zijn om te beantwoorden. Samen bespreken we wat mogelijke onderzoeksvragen zijn. Welke stappen we in eerste instantie voor ons zien.

Denk aan:

  • Werken aan je relatie. De communicatie over je kinderwens versus de visie van je partner. Hoe kom jij uit een afhankelijke positie?
  • Werken aan anders denken en doen. Specifiek constructief en creatief denken over en dingen om te doen voor gezinsgeluk.
  • Werken aan eerst duidelijk krijgen wat jij wil. Wat soms verrekte moeilijk is, want bijvoorbeeld loyalisten zijn van nature geneigd om steeds denken voor de ander. Eerder nog de ander dan jezelf op de eerste plaats. Of levensgenieters (zoals ik) slaan op de vlucht zodra het pijnlijk wordt. Liever op de vlucht of kop in het zand dan incasseren en realistisch zijn. Daarom doen we die uitgebreide persoonlijkheidstest, wie ben jij?
  • Werken aan het loskoppelen van je kinderwens en de liefde. Er zijn meerdere wegen naar gezinsgeluk.
  • Of zelfs werken aan de idee van leven zonder kind, zodat je van twijfel kan doorgroeien naar zeker weten.

Vervolgens onderzoeken we wat jij nodig hebt op prioriteiten te kunnen stellen in je opties.
Hoeveel tijd geef jij jezelf per optie? En wat zijn de eerste kleine stapjes die je makkelijk kunt zetten?

Alles bij elkaar zorgen we voor rust in je hoofd en voor daadkracht in je leven en in je agenda. (Jep, daadkracht is een fraaier woord voor deadline)

“Zo blij dat ik deze stap heb gezet. Het voelde vooraf gek om hiermee aan ‘de slag’ te gaan, een gezin is iets waarvan ik verwachtte dat het vanzelf zou komen. Maar vanaf stap 1 voelde ik mezelf beter. Minder in mijn hoofd, minder doemdenken, minder labiel. Ook al weet ik nog niet wat er komt, ik heb de controle weer over m’n leven.”

Het leven kent geen extra speelkwartier dat jou de ruimte biedt om hier eens lekker mee aan de gang te gaan. De tijd zal het niet leren, de tijd verstrijkt. Iedere maand een ovulatie, ieder jaar dichter bij een volgende levensfase, waarvan je nu nog geen weet hebt. Zeeën van tijd bestaan helemaal niet.

Nu is de tijd om actie te ondernemen. Geen paniekvoetbal-actie, niet wensdromen over een romantische oplossing, daar is je leven te belangrijk voor.

Als je een beter privéleven wil, dan moet je dingen anders gaan doen.

“Toen ik al mijn wensen overzichtelijk bij elkaar zag staan kwam het besef dat ik A) te veel tegelijk wilde en B) dat ik niet goed had nagedacht over wat ik dan precies wilde. Onbewust verwachtte ik, denk ik, dat een realistisch plan me verdrietig zou stemmen, maar het tegenovergestelde is gebeurd. Ik ben er blij mee.”

Een coachingstraject kost € 795, inclusief 21% BTW.

Ik selecteer op basis van een kosteloos intakegesprek. Klikt het? Dan gaan we meteen aan de slag.

Vrijblijvend, je zit nog nergens aan vast.

Yo Evelien, ik heb nog wat vragen

Ik wil erover nadenken, kan dat?
Ja. Sowieso eerst die verplichte gratis-intake, dan pas weten we of het klikt. Vervolgens moet je er aan toe zijn, dit willen aangaan. Tot slot geldt de ouderwetse vol is vol regel. Er is ruimte in mijn agenda voor 6 mensen.
Ik heb weinig tijd hiervoor, want het is nu heel druk op m’n werk. Heeft het dan zin? Nee.
Met weinig tijd kom je niet vooruit. Ik leer je plannen, maar ik kan geen ijzer met handen breken.
Eenmalig is binnen een bestek van 1 maand. Drie maanden (12 weken) kan in overleg vooraf uitgespreid worden over 5 maanden (max. 20 weken). Dus weet je dat er een piekbelasting in werk aankomt, dan kunnen we daar vooraf rekening mee houden.
Ik weet wat ik wil, maar mijn partner twijfelt. Kan ik dit traject cadeau doen?

Nee.
Leuk geprobeerd wel.
Maar mensen moeten zelf beslishulp willen. Je kunt wel je partner attenderen op mijn site en vragen: is dit iets voor jou? En het dan cadeau doen 😉

Wij willen samen komen, als stel, doe je dat ook?

Ja. Mail me dan overleggen we of ik de beste optie voor jullie ben evelien apenstaartje wilikeenkind.

Het is te duur. Ik wil heel graag, maar kan het niet betalen.
Dat is jammer. Mijn advies? Koop dat werkboek en ga sowieso zelf aan de slag met het DIY traject. Natuurlijk heb je die gratis gidsen al doorgenomen en lees je m’n nieuwsbrief. Dat is veel kennis voor weinig euro’s.
Ik heb al een kind maar wil dolgraag een tweede. Mijn partner niet. Kan ik bij je terecht?
Jep, waarschijnlijk wel, ik begeleid vaker mensen met een tweede kinderwens. Mail me voor dat kosteloze kennismakingsgesprek om te onderzoeken of dat ook voor jou geldt.
Ik heb al kinderen uit een eerdere relatie en ik wil geen baby meer, maar mijn partner wil wel. Kan ik mijn partner doorsturen?
Neehee.
Niet doorsturen. Je kan zeggen: check die site. Je kan zeggen: is het wat? Dan doe ik je dat cadeau. Da’s hartstikke lief van je.