1 op 1 –

1 maand

 

 

 

 

 

1 op 1 –

1 maand

Even checken of dit klopt:

  • Je denkt veel na over je kinderwens, ligt er wakker van.
  • De liefde maakt het complex, je bent single of je partner is een onzekere factor in dit vraagstuk.
  • Je voelt tijdsdruk, je wil graag dit jaar nog zekerheid over je kinderwens.
  • Twijfel belemmert je daadkracht, je wil wel handelen maar weet niet hoe te beginnen.
  • Pingpongt tussen verschillende opties.
  • Je onderneemt actie maar hebt niet gevoel dat je vooruitkomt.

1 op 1 sessie? Wasda?

In een live sessie van 1,5 uur werken we aan een concreet Plan van Aanpak. Het halfuur durend skypeconsult in de maand die erop volgt, is je stok achter de deur en vraagbaak.

Kortom 2 intensieve uren voor je privé-leven.

Door de voorbereidende huiswerkopgave en de Gratis Intake is je huidige situatie helder voor aanvang van de eerste sessie, dus kunnen we direct dieper ingaan op belangrijke zaken. Wat wil je graag bereiken en welke mogelijke stappen kun je zetten? Werk, woning, relatiewensen; alles dat voor jou relevant is, komt aan bod.

Je stapt de deur uit met een uitgewerkt Plan van Aanpak. Uitgewerkt als in: onderzoeksvragen, videotips, opdrachten, leeslijst, oefeningen. Een helder tijdspad.

“Een wereld van verschil. Ik voelde me machteloos, labiel, m’n leven een chaos van emoties. Nu weet ik wat me te doen staat en ik heb er zowaar zin in. Ook al is mijn situatie verdrietig, ik weet dat het beter wordt.”
Els – herfst 2019

Wat voor vragen komen er aan bod?

Aan bod komt wat er nodig is. Mijn aanpak is pragmatisch; wat werkt, werkt. Voor de een helpt een boek, voor de ander een fysieke theateroefening, en nog weer een ander moet de boeken dicht doen. Omdat lezen ook een uitstel-excuus kan zijn;-)

Daarom is een Gratis Intake vooraf verplicht. In dat telefonisch half uur krijg ik zicht op wat je tot nu toe gedaan hebt.

Dat soort vragen behandelen we. Wat deed je tot nu toe? Wie spelen er een rol in jouw verhaal? Waar kun jij jezelf het beste op focussen? Wat geeft energie? Hoe voorkom je zelfsabotage, waar zitten mogelijke valkuilen?

De 1 op 1 sessie katapulteert je in de juiste richting.

Wat kost de 1 op 1 sessie van 1 maand?

De 1 op 1 sessie (1 maand) kost € 295,- all in.

Mail me als je interesse hebt: evelien@wilikeenkind.nl