Kinderwens- coaching, waar gaat het over?

Kinderwens- coaching, waar gaat het over?

De beslissing om wel of niet aan kinderen te beginnen is complex, want kinderen krijg je niet in een vacuüm. Dit vraagstuk raakt aan praktische zaken zoals je werk, woning, sociale omgeving en financiële situatie. Maar het is ook een emotionele en zelfs spirituele of zingevings-vraag.

Bovendien is je kinderwens onoverzichtelijk en verwarrend, want levenslange impact en je kunt niet in de toekomst kijken.

Kinderwenscoaching gaat over al die dingen. Die complexe zaken worden ontwart, gestructureerd, krijgen de juiste volgorde, in een soort van projectplan.

Kortom een zakelijke aanpak voor je privé-leven.

Kinderwenscoaching, hoe werkt het?

Groepstraject (3 mnd)

Het KinderwensKompas. In een intiem clubje gelijkgestemden aan jouw ideaal werken. Weten wat je wil, wat jouw valkuilen zijn, grip hebben op de tijd en op relaties, weer zin in de toekomst.

Referenties

Elles – 36 jaar

Dank voor je hulp bij het (eindelijk) maken van een praktische, realistische, doelgerichte planning – geeft inzicht, houvast en perspectief. Precies wat ik nodig had – mogen we nog eens terugkomen?

Shanya – 33 jaar

Een dag waar ik toch best een beetje tegen op zag, bleek nuttig, zinvol, verwarmend en zelfs leuk te zijn. Ik ga naar huis met concrete acties en meer zelfvertrouwen. aan de slag en ik heb er zowaar zin in.

Pieter – 43 jaar

Leuke dag en het sloot erg aan bij wat ik nodig heb. Ook al voel ik nog veel angst en onzekerheid. Ik heb een plan en een richting, waar ik mee aan de slag kan. Spannend maar tegelijkertijd voel ik me nu ook opgelucht.

Volg mij