Kinderwens Kompas

In 90 dagen bevallen van je beslissing.

Start: maart 2024

KinderwensKompas, waar gaat dat over?

De beslissing om wel of niet aan kinderen te beginnen is complex, want kinderen krijg je niet in een vacuüm. Dit vraagstuk raakt aan praktische zaken zoals je werk, woning, sociale omgeving en financiële situatie. Maar het is ook een emotionele en zelfs spirituele of zingevings-vraag.

Bovendien is je kinderwens onoverzichtelijk en verwarrend, want levenslange impact en je kunt niet in de toekomst kijken.

Het KinderwensKompas is een coachingstraject in een groep gelijkgestemden. De complexe zaken worden ontwart, gestructureerd, krijgen de juiste volgorde, je werkt met een bewezen succesvolle methode die leidt naar duidelijkheid.

In drie maanden werken we aan weten wat je wil, wat jouw valkuilen zijn, grip hebben op de tijd en op relaties en weer zin in de toekomst.

Kortom een strategisch aanpak voor je privé-leven.

Dit krijg je bij het KinderwensKompas

  R

  Online groepssessies

  Meer dan 6 x 1,5 uur  begeleiding in vraag en antwoord sessies via zoom. Als je er niet bij kunt zijn dan kun je jouw vragen insturen en de geluidsopnamen terugluisteren.

  R

  Persoonlijke feedback

  Mijn feedback op je acties en geschreven werk.
  R

  12 online modules, inclusief:

  • Verdiepende Masterclasses die ertoe leiden dat je rust en duidelijkheid ervaart in dit vraagstuk.
  • Begeleide visualisaties die je helpen bij het intuitief weten (zonder denken, maar door grondig te voelen).
  • Creatieve oefeningen, humor en lucht en een motiverende stok achter de deur.
  R

  Online community met lotgenoten

  R

  Helderheid

  over wat jouw werkelijke verlangen is, want dat doet ertoe.

  Twijfel je of het Kompas voor jou is, of heb je nog vragen?

  Je ervaart dan meteen hoe ik werk, wie de anderen zijn en je kunt live al je vragen aan mij stellen. Verhelderend en motiverend.

  Zij gingen je voor

   “Hoe is het trouwens met de knieen van je vrouw?” LOL, dank voor dit webinar. Er onstaat bij mij echt ruimte. Dat heeft denk ik vooral te maken met het groeiend besef dat ik zelf de regie kan pakken in plaats van mijn hoop te vestigen op een/één man.

   En zeker ook met het doorzien van het romantische liefdesideaal. Als je eenmaal ziet hoe dat functioneert, kun je het niet meer niet-zien. Je hebt gelijk doen is leuker dan dromen. Veel leuker.

   Desiree

   Promovendus

   Ervaar veel meer rust over de kinderwens. Merk dat het even op de achtergrond is geweest en tegelijkertijd merk ik dat de emotie echt minder aan het worden is. Wanneer ik een film of serie zie en het gaat over kids, raakt het me minder.

   De geprekken met m’n vriend verlopen zo veel ongelofelijk beter sinds de start van dit traject. We staan niet meer in een boksring maar naast elkaar, beiden nieuwsgierig naar de toekomst.

   Else

   Zelfstandig ondernemer

   Waarom ik, Evelien, jou kan helpen

   Ik weet dat je gek kunt worden van je kinderwens, want daar heb ik ervaring mee. Jarenlange ervaring. Eerst stelde ik uit, en op m’n 36ste was ik single toen m’n kinderwens echt de kop op stak. Vervolgens had ik een vriend die geen kind met me wilde.

   Ik heb alles geprobeerd. De spermabank, co-ouderschap, bidden, bekende donor, m’n vriend als donor vragen, geen kind willen, m’n minnaar om zaad vragen. Tutti.

   Ooit wilde ik als Cultuurwetenschapper promoveren op het Romantisch Liefdesideaal, zonder dat ik toen wist dat de kinderwens en gezinsgeluk een obsessie voor me zouden worden. Van die obsessie heb ik uiteindelijk m’n professie gemaakt.

   Sinds 2015 help ik vrouwen om het juiste besluit te nemen op het juiste moment. Reeds honderden dames en een handvol heren volgden een traject bij wilikeenkind.nl.

   Empathisch, realistisch en met humor, help ik je om de juiste beslissing te nemen.

   Voorkom spijt. Stop uitstelgedrag. Boek nu je plek in het KinderwensKompas.

   Twijfel je of het Kompas voor jou is, of heb je nog vragen?

   Je ervaart dan meteen hoe ik werk, wie de anderen zijn en je kunt live al je vragen aan mij stellen. Verhelderend en motiverend.

   Bewust, op tijd, de juiste beslissing nemen

   Met het KinderwensKompas beval je in 90 dagen van je beslissing.

   In een online groepstraject waarmee ik jou stap voor stap begeleid naar zekerheid. Naar weten wat je werkelijk wil. Weten zonder denken, maar door te voelen. Intuitief weten.

   Online, in een groep gelijkgestemde, met aandacht voor jouw persoonlijke situatie en jouw karakter.

   In 3 maanden neem je bewust, onder professionele begeleiding, jouw besluit.

   Het KinderwensKompas helpt je met:

   R

   Het fundament van je beslissing: intuitief weten

   R
   Concrete en creatieve oefeningen die je verborgen patronen blootleggen (exit zelfsabotage en uitstelgedrag)
   R
   Slimme stappen zetten in de richting jouw persoonlijke variant van gezinsgeluk

   Exit twijfel. Enter duidelijkheid.

   Eenmalige investering

   € 1797,-

   (€ 1597,- early bird)

   • Over 90 dagen je besluit genomen
   • Eenmalige investering, levenslang resultaat
   • Contact met lotgenoten
   • Realistische aanpak met humor en empathie
   • Slimme trucs en tips voor je privéleven

   Vier maandelijkse termijnen

   € 514,-

   (414,25 early bird)

   • Over 90 dagen je besluit genomen
   • Vier maanden een investering, levenslang resultaat
   • Contact met lotgenoten
   • Realistische aanpak met humor en empathie
   • Slimme trucs en tips voor je privéleven

   Zo intens gelukkig met dit programma. Ik bleef voorheen vastzitten in een afwachtende rol, zonder dat ik mezelf daarvan bewust was. Telkens keek ik weer naar anderen. Of naar hem. Of naar m’n vriendinnen. Of naar m’n familie. Nu heb ik voor het eerst door dat ik zelf een beslissing moet nemen. Mag nemen. Ik geef mezelf toestemming om te doen wat er bij mij past. Want het is mijn leven. 

   Hadima

   ICT specialist

   Wat een cadeau voor mezelf. Eindelijk rust in m’n hoofd. Weten dat ik de tijd neem om een bewuste keuze te maken. De twijfel voelt anders nu, minder paniekerig.
   Anderen zeggen het ook, dat ik rustiger en gelukkiger overkom. Dat komt omdat ik mezelf niet meer machteloos voel. Ik sta aan het roer, heb de regie. Ik heb gewoon m’n leven terug.

   Suzanne

   Het grootste inzicht is dat ik meer mag dromen. Ik heb tot nu toe vaak in beperkingen gedacht wat betreft het kindervraagstuk en was teveel bezig met wat mijn vriend niet wil ipv hoe ik mijn leven voor me zie. Ik dacht meer in het vraagstuk: wel/niet kind ipv hoe zie ik mijn leven voor me (en in hoeverre passen daar kinderen in).

   Uitdaging is nu om inderdaad te leren groots te dromen ?. Dat is veel fijner om te doen dan worstelen met het zwaard van Damocles boven je hoofd. Dit kan ik.

   Sylvia

   projectmedewerker festival

   Verlost van het ideaal, terwijl ik niet doorhad dat het me in de weg zat. Maar het zat me zo ongelofelijk in de weg, dat ik het nu gek vind dat ik dat niet eerder doorhad. 

   Enfin, we zijn eruit. De relatie is veel beter zo, nu we latten en allebei de ruimte nemen voor onze eigen gektes. Laat hem maar  aanklooien en bindingsangst hebben. Ik heb mijn eigen plan en onze communicatie is goed. Klinkt stom maar ik heb de pdf van de masterclass er soms bij liggen.

   Ik ben niet langer boos dat hij niet zo enthousiast is als ik, maar dankbaar dat hij met mij onderzoekt waar dit avontuur ons brengt. 

   Karin

   communicatiemedewerker

   Meteen in de eerste week al 3 waardevolle inzichten.

   -> Inzicht 1: dat de angsten, zorgen en neigingen van mijn liefdesleven gekopieerd kunnen worden naar co-ouderschaps-daten. Dezelfde patronen herhalen zich.

   -> Inzicht 2: dat ik best een eind op weg ben in mijn beeld en perspectief van de mogelijkheden die er voor me zouden kunnen zijn op het gebied van een toekomstig gezinsleven.

   -> Inzicht 3: De inzichten die ik heb en verwoord zijn waardevol, maar dat dit nog niet betekent dat ik me ook anders gedraag, of andere dingen voel, of dat dingen me makkelijker afgaan. Tot slot, het is zooo fijn om hier dingen te delen, en dat met mensen die ik 2 weken geleden nog niet kende.

   Vera

   arts

   Is dit KinderwensKompas precies wat je nodig hebt? Of twijfel je, zijn er nog vragen?
   Meld jezelf aan voor de gratis masterclass. Ervaar hoe ik werk en wie de anderen zijn.
   Verhelderend en motiverend.

   Wie is Evelien?

   Zoals hierboven geschreven ben ik ervaringsdeskundige en cultuurwetenschapper. Na mijn lange zoektocht heb ik op m’n 40ste via IVF/ICSI met m’n lief een dochter gekregen (Vesper).

    M’n lief en ik wonen ieder in ons eigen huis, we latten met het kind. Sinds 2015 run ik wilikeenkind.nl, ik ben geobsedeerd door de liefde, het leven van vrouwen (moederschap of niet) en alle nieuwe vormen van gezinsgeluk.

   Duizende gesprekken over de kinderwens voerde ik reeds. Honderden vrouwen (en enkele mannen) heb ik aan helderheid geholpen. Naast het veranderen twijfel in zekerheid, ligt mijn expertise bij de begeleiding van mensen die hun eigen variant van gezinsgeluk maken, van kindvrij, tot moederschap met behulp van een donor of co-ouderschap.

   Dromen werkt alleen, als jij werkt aan je dromen.

   Ik leer mensen hoe ze dat doen en ik heb een wand vol bedankkaartjes die bewijst dat het kan 😉 

   Evelien is bekend van NRC, RADIO 1, Parool, Viva etc.

   Vragen over het Kinderwens Kompas

   Is het voor mij, als mijn vriend geen kind wil maar ik (misschien) wel?
   Jazeker, dit traject is voor jou.
   Er is meer dan uitmaken of kinderwens opgeven. Dit vraagstuk beantwoorden is een proces. De eerste stap is weten wat jij diep van binnen verlangt voor jezelf.
   Neem een beslissing waarin je liefde voor je partner wordt meegewogen, en waarin je jouw verlangen naar het moederschap ook meeweegt.
   Is het ook voor vrouwen die geen kind willen? Ik wil misschien geen moeder worden, dan klinkt KinderwensKompas raar.
   Dat snap ik, (je mag het ook geenkinderwenskompas noemen 😉 Het traject geeft een eerlijk antwoord op die vraag.
   Je achterhaalt wat jouw intuitieve, persoonlijke antwoord is.
   Is dat een leven zonder biologisch kind van jezelf, dan zitten daar ook besluiten aan vast.
   Denk aan hoe je deze beslissing voor jezelf verankert en hoe je hierover communiceert met anderen.
   Zowel familie en vrienden, maar ook mensen die verder van je weg staan. Wat doe je met je nalatenschap? Je erfenis maar ook in meer spirituele zin en qua zingeving in je leven?
   Ik ben single en wil het liefst een vriend, is dit traject voor mij?
   Ja. De relatiewens en kinderwens gaan hand in hand. Dit traject is gemaakt voor jou.
   Je leert over relaties en over het tijdspad om zowel ruimte te geven aan groei in de relatie, als de tijd goed gebruiken voor je kinderwens.
   Stap je met een kinderwens onder de arm de singlesmarkt op? Dan is dit KinderwensKompas een MUSTHAVE.
    
   Wanneer zijn de groepssessies?

   Er zijn 6 zoomsessies:

   Vrijdag 1 maart van 17.30 – 19.00 uur
   Vrijdag 15 maart van 17.30 – 19.00 uur
   Vrijdag 29 maart van 09.00 – 10.30 uur
   Vrijdag 12 april van 09.00 – 10.30 uur
   Maandag 22 april van 17.30 – 19.00 uur
   Maandag 13 mei van 17.30 – 19.00 uur

   Tijdens de groepsessies is er voldoende persoonlijke aandacht voor jouw groei en ontwikkeling. Ze worden opgenomen zodat je de replay altijd kunt terugluisteren.

   Ik ga 3 weken op vakantie, heeft het dan zin om mee te doen?
   Dat hangt ervan af.
   Als je jij op je vakantie ook af en toe online kunt komen, wat kunt nadenken, lezen en schrijven dan kan het prima.
   Ben je 3 weken op een trekking door de wildernis? Mwah, minder evident. Lees niet geschikt.
   In overleg krijg je eerder of later toegang tot het materiaal, begeleide meditaties en de opdrachten. Maar het is aan jou om te bepalen of je hier tijd voor vrij kunt en wil maken.
   Heeft het traject ook persoonlijke begeleiding?

   Ja, voldoende.
   Naast feedback op je werk, persoonlijke feedback van mij, is er volop ruimte voor het stellen van vragen. Zowel schriftelijk via mail, als live in de 6 zoomsessies waarin er tijd is voor iedere deelnemer.
   Die zoomsessies duren 1,5 uur. In de vorige groep vond men ze beter dan Netflix 😉

   Staat jouw vraag hier niet tussen?
   Mail ‘m aan mij: evelien @ wilikeenkind.nl

   Beval in 90 dagen van je beslissing

   Klik op de JA-Knop om jezelf aan te melden.

   Eenmalige investering

   € 1797,-

   (€ 1597,- early bird)

   • Over 90 dagen je besluit genomen
   • Eenmalige investering, levenslang resultaat
   • Contact met lotgenoten
   • Realistische aanpak met humor en empathie
   • Slimme trucs en tips voor je privéleven

   Vier maandelijkse termijnen

   € 514,-

   (€ 414,25 early bird)

   • Over 90 dagen je besluit genomen
   • Vier maanden een investering, levenslang resultaat
   • Contact met lotgenoten
   • Realistische aanpak met humor en empathie
   • Slimme trucs en tips voor je privéleven

   Is dit Kompas precies wat je nodig hebt? Of twijfel je, zijn er nog vragen?
   Geef jezelf op voor de gratis KinderwensKompas Masterclass. Dan ervaar je hoe ik werk, welke anderen er interesse hebben en kun je direct al je vragen stellen.