Referenties

Eindelijk helderheid die wazige kluwen van emoties. Jeuh, ik heb m’n leven terug. -Elsa, 34 jaar

Ik voel me blij en opgelucht. En ik voel dat ik de stiefkinderen meer kan toelaten en dat ze ook gedeeltelijk voelen als me eigen kinderen. Een mooie tussenweg. – Jacqueline, 42 jaar

Ik vind het bijna jammer dat ik eruit ben. Want ik zal onze gesprekken missen. Het meeste de no nonsense aanpak. Jouw humor en optimisme – echt heel fijn. Duidelijkheid en niet weg gaan zonder doel. – Sander, 37 jaar 

Dank voor de mooie gesprekken en dat ik me veilig genoeg voelde om me echt te laten zien aan jou. Het advies om nog dieper te voelen ben ik aangegaan. Daar zat eenzaamheid… en nu is het kracht geworden. – Marijne, 39 jaar

Het was voor mij een heel waardevol traject, met nieuwe inzichten en duidelijkheid. Evelien stelt, met empathie en humor, vragen die je een spiegel voorhouden en verder brengen. Ook al denk je dat je alles honderd keer hebt uitgedacht en doordacht. – Natasja, 40 jaar

Door je nieuwsbrief wist ik weer even heel goed: oh ja, zo voelde ik mij de afgelopen twee jaren. En wat een turbulente, verdrietige jaren waren dat. Maar je ziet: ik gebruik de verleden tijd. Want inmiddels ben ik 26 weken zwanger van een heel lief meisje. Ik ben er zo ontzettend blij mee…. kijk echt uit naar haar komst. De beslissing om voor het single moederschap te gaan, voelt nu heel stevig en goed. Het traject dat eraan voorafging was misschien k€&;&&, het heeft wel een functie vervuld: het is nu helemaal goed zo. En jij hebt me daarin echt geholpen. Door een levend voorbeeld te zijn van hoe het ook (anders) kan, en door me telkens aan te moedigen tot actie. Dankjewel Evelien, – Nicolette, 41 jaar

Het is gewoon een moeilijk onderwerp, dat je het liefste wil ontwijken. Ik was bang voor suffe mutserigheid – so not the case!!! Anne, 34 jaar

Ik ben heel blij en de Masterclass heeft er zeker toe bijgedragen dat ik een duidelijke beslissing kon maken en daarnaar kon handelen. Hij en ik wonen niet samen en dat blijft voorlopig ook zo. We kiezen bewust voor een LAT-relatie met kind. Leonie, 37 jaar

Dank voor je hulp bij het (eindelijk) maken van een praktische, realistische, doelgerichte planning – geeft inzicht, houvast en perspectief. Precies wat ik nodig had – mogen we nog eens terugkomen? – Patricia, 38 jaar

Een dag waar ik toch best een beetje tegen op zag, bleek nuttig, zinvol, verwarmend en zelfs leuk te zijn. Ik ga naar huis met concrete acties en meer zelfvertrouwen. aan de slag en ik heb er zowaar zin in. – Esmee, 39 jaar

Leuke dag en het sloot erg aan bij wat ik nodig heb. Ook al voel ik nog veel angst en onzekerheid. Ik heb een plan en een richting, waar ik mee aan de slag kan. Spannend maar tegelijkertijd voel ik me nu ook opgelucht. Joan, 32 jaar