KinderwensScan*

Een telefonisch gesprek (20 min) met een professionele kinderwenscoach.

(waardevol, vrijblijvend, kostenloos, op basis van beschikbaarheid)

KinderwensScan*

Een telefonisch gesprek (20 min) met een professionele kinderwenscoach.

 

Aanmelden voor gratis KinderwensScan via intakeformulier 

Het doel is helderheid krijgen. We onderzoeken wat je kinderwens voor jou inhoudt, op dit moment. Heb je een relatie gehad met iemand die geen kind wil? Of had je die relatie en ben je daarom nu weer alleen? Ben je van plan om stiekem zwanger te worden van een knipperlicht-meneer? Weet je niet meer of je überhaupt wel een kind wil, omdat iedereen om je heen zo aan het pushen is? Wil je serieus gaan daten om je kinderwens te vervullen?
Je gooit alles eruit en samen maken we er een duidelijk plaatje van.

Ja doei, ik ken jou niet eens.

Klopt.

We kennen elkaar niet en dat maakt het spannend. Maar het is ook relaxt, juist omdat we elkaar niet kennen. Ik heb geen enkel belang bij jouw beslissingen, terwijl vriendinnen en familie dat vaak wel hebben. Ik ken jou niet, maar ik vraag door en daarvan worden we beiden wijzer.

We sluiten af met de 2 a 3 vragen waarvan ik denk dat die op dit moment voor jou prioriteit hebben. Dus de vragen waarmee je nu aan de slag kunt, als eerste op je Te Doen lijst.

Referenties

Wat zeggen dames over de KinderwensScan?

‘Eindelijk iemand die het begrijpt. Die doorvraagt en niet van gratuite non-oplossingen naar me toe-slingert.’ – Sandra, 37 jaar

‘Je stelde me meerdere goede vragen, inderdaad meer helderheid gekregen.’ – Hendrik, 42 jaar

‘Mag ik je rekeningnummer? Ik ga geen coaching doen, maar vond het gesprek zo waardevol dat ik iets naar je wil overmaken.’ – Marga, 33 jaar

‘Dank het was heel fijn om het er met je over te hebben. Voorwaar, met een lach en een traan.
Ik slaap sindsdien beter.’ – Vera, 39 jaar

Zin in die vrijblijvende kennismaking?

Click HIER dan kom je terecht in een google intake formulier. Na invullen van het formulier, ontvang je van mij persoonlijk bericht of je geslecteerd bent voor een gesprek. Vervolgens ontvang je een link naar mijn calendly agenda om een afspraak te maken op een moment dat het ons beiden schikt.

Maak gebruik van mijn kennis en ervaring en stop met twijfelen.

Tot snel,

Evelien

PS. Het is op basis van beschikbaarheid, vol = vol, er zijn geen garanties in dit leven helaas.