Wonen en je kinderwens 

Waar moet je rekening mee houden?

Is je huis klaar voor een kind, of ben jij klaar voor een nieuw huis? Je woning wil je ‘goed geregeld’ of ‘op orde’, hebben voordat je aan kinderen begint. Maar wat komt eerst, het kind, of dat huis waarin een kind kan komen?

Als de dingen op elkaar gaan wachten dan dreigt het gevaar van de vicieuze cirkel. Je huis is niet klaar voor een kind, dus je begint er nog niet aan. Omdat je toch niet begint aan een kind, komt dat huis ook niet kinderproof.

Maar als je nu eens midden in je woonkamer gaat zitten en om je heen kijkt? Kun je daar dan zwanger zijn? Dat is fase 1 van het moederschap. Dan komt er een baby, wat heb je daarvoor nodig?

Een Birkin tas. 

En zo duur hoeft het niet te zijn. Een shopper van de Dirk, kan ook. 

Qua ruimte he, daar heb ik het nu over. Alles groter dan 20 m2 is do-a-ble. Ja, 

Een baby is maar tiny, die past eigenlijk overal. Tuurlijk wil jij een eigen werkkamer waar je even jezelf terug kunt trekken. Met een ligbad en een stortdouche en een kastje met een masseur erin 😉 Maar wat is goed genoeg.

Goed genoeg? 

Jep. Als je af en toe rust wil? Dan ben je geholpen met een noisecancelling koptelefoon.

Belangrijker, betaalbaarder en vooral sneller bereikbaar dan een 3 kamerappartement. Een dikke sehnheiser zodat je jezelf af en toe kunt horen denken. 

Deze podcast is een beetje allover the place, want ik ben nogal furieus als het gaat om de huidige staat van ons vastgoed, dus ik loop steeds uit de rails. Wat ook wel weer toepasselijk is voor de huidige woningmarkt.

Enfin, ieder huisje z’n kruisje. Zoals het biologisch klokje thuis tikt? 

Alle liefs,

Evelien 

moederdag vervang door vrouwendag
De kinderwens Beslisgids:
Maak werk van je kinderwens

Twijfel jij over wel / geen kind?

Download mijn gratis Kinderwens Beslisgids; ik help je met het juiste besluit nemen.

moederdag vervang door vrouwendag
De Vruchtbaarheid gids

Hoe vruchtbaar ben je als vrouw per leeftijd? Welke vruchtbaarheidsbehandelingen zijn er? Wat kun je zelf doen? Wat zijn de voordelen van ouder moederschap?
Alles over de vruchtbaarheid van vrouwen op 1 centrale plek. Handig!