Gevoel een kul-argument? Nope.

Weten zonder na te denken. Je wilt een volwassen en verstandig besluit nemen voor je verdere leven. Je gevoel moet je serieus nemen. Intuïtief weten ‘ja ik wil moeder worden maar niet ten kosten van alles’. Welke offers wil je brengen ten koste van je kinderwens?

Het is soms moeilijk naar je gevoel te luisteren en erop te vertrouwen omdat ons wordt geleerd dat je gevoelens en emoties niet serieus hoeft te nemen. Of ook omdat je in het verleden je gevoel  achterna bent gegaan maar dit niet uitpakte zoals je verwachtte. Want je gevoel kan er ook wel eens naast zitten. Lastig!

Gevoel is absoluut geen kul argument voor je kinderwens. Bij je kinderwens is je gevoel leidend. Je grenzen leren stellen en praten over je gevoel is wat je te doen staat. Precies wat ik doe met het kinderwenskompas. Jou helpen om te luisteren naar je gevoel en dit serieus te nemen.

Liefs,

Evelien.

moederdag vervang door vrouwendag
De kinderwens Beslisgids:
Maak werk van je kinderwens

Twijfel jij over wel / geen kind?

Download mijn gratis Kinderwens Beslisgids; ik help je met het juiste besluit nemen.

moederdag vervang door vrouwendag
De Vruchtbaarheid gids

Hoe vruchtbaar ben je als vrouw per leeftijd? Welke vruchtbaarheidsbehandelingen zijn er? Wat kun je zelf doen? Wat zijn de voordelen van ouder moederschap?
Alles over de vruchtbaarheid van vrouwen op 1 centrale plek. Handig!