22x mooi aan het moederschap

Het nadeel van denken over wel of geen kind, is dat er uiteindelijk vooral bezwaren op je lijstje terecht komen.

Dan kan ik wel zeggen: cultiveer je verlangen, maar dan is het wel handig om wat mooi moederschapselementen aan te reiken. 

Een dame die ik begeleid zei me: Ik kan helemaal geen goede, positieve info vinden over het moederschap. Alles wordt meteen met beertjesknuffels en oergevoel-saus overgoten, daar heb ik niks mee.

Terecht.

Zelf wilde ik heel graag moeder worden maar ik had nooit stil gestaan bij concreet verwoorden, wat ik er zo mooi aan vind. 

In deze podcast 22 machtige mooie moederschapszaken. 

Met stip op 1 staat m’n nieuwsgierigheid naar die nieuwe persoon. Ik wilde gewoon graag m’n kind leren kennen, weten wie dat zou zijn. 

Dat is ook de reden dat ik wel 7 had gewild, want ze zijn allemaal anders. Wonderbaarlijk.

Zelf ben ik ook veranderd, en m’n relaties met anderen zijn veranderd. Verbeterd. 

Niet alleen anders, voor mij is het leven als moeder beter 😉

Daar vertel ik over in deze podcast.

Soms aarzel ik wat, want ik wil de mensen die kiezen voor een kindvrij bestaan of de mensen zonder kind leven niet voor het hoofd stoten. 

Maar dit zijn mijn mooie dingen aan het moederschap, wat voor jou telt is voor ieder individu persoonlijk. Het dient ter inspiratie als je jezelf afvraagt of het niet alleen maar 1 bak ellende is, en waarom anderen er dan wel aan beginnen? Luister deze podcast.

Heb je zelf nog goede boeken of films die gaan over gelukkige moeders (ja, kom daar maar eens om) dan hoor ik graag van je. Evelien apenstaartje wilikeenkind.nl

moederdag vervang door vrouwendag
De kinderwens Beslisgids:
Maak werk van je kinderwens

Twijfel jij over wel / geen kind?

Download mijn gratis Kinderwens Beslisgids; ik help je met het juiste besluit nemen.

moederdag vervang door vrouwendag
De Vruchtbaarheid gids

Hoe vruchtbaar ben je als vrouw per leeftijd? Welke vruchtbaarheidsbehandelingen zijn er? Wat kun je zelf doen? Wat zijn de voordelen van ouder moederschap?
Alles over de vruchtbaarheid van vrouwen op 1 centrale plek. Handig!