Wat ik doe? Kinderwenscoach

Regelmatig krijg ik geboortekaartjes in mijn brievenbus. Of juist kaarten dat mensen blij zijn met hun kindvrije bestaan. 

Laatst kreeg ik de vraag wat ik nou precies doe. Ik wist dat ik moeder wilde worden. Maar ik heb een hele andere reis afgelegd dan wat de norm is in de maatschappij. Nu help ik andere bij hun vraagstuk of zij kinderen willen of niet en hoe ze dit kunnen invullen. Wat je ook wil het je komt altijd obstakels en offers tegen. Ik werk met mensen op verschillende twee niveaus.

1. De ene is heel concreet. Planning en accountability. Jezelf deadlines stellen en vooruit kijken. Een kinderwens is een proces. Als je geen planning voor jezelf maakt heb je niet in de gaten dat de tijd verstrijkt.

2. Het fundament. Weet je wat je wil, diep diep diep van binnen? Dus wat wil je echt vanuit jezelf en wat wordt er vanuit je externe omgeving bepaald? Hier heb ik mij de laatste jaren in gespecialiseerd: Weet ik wat ik wil ALS hij niet wil? Weet ik wat ik wil ALS mijn lijf niet meewerkt? De ALS is dus een prijskaartje. Weet ik wat ik wil ALS het met dit kost/ deze offers van mij vraagt?

Deze stappen heb je nodig voor een goede basis die je vooruit stuwt. 

Wat je uiteindelijk te doen staat in het leven is uitvinden wie jij bent. Dat is wat het leven zinvol maakt. Als je koerst op je intuïtie maakt het niet uit welke tegenslagen je krijgt maar is er rust en berusting in weten dat je in lijn met je intuïtie gehandeld hebt.

moederdag vervang door vrouwendag
De kinderwens Beslisgids:
Maak werk van je kinderwens

Twijfel jij over wel / geen kind?

Download mijn gratis Kinderwens Beslisgids; ik help je met het juiste besluit nemen.

moederdag vervang door vrouwendag
De Vruchtbaarheid gids

Hoe vruchtbaar ben je als vrouw per leeftijd? Welke vruchtbaarheidsbehandelingen zijn er? Wat kun je zelf doen? Wat zijn de voordelen van ouder moederschap?
Alles over de vruchtbaarheid van vrouwen op 1 centrale plek. Handig!